Työterveyslääkäriksi Yleisradioon Pasilan työterveysasemalle [Finland]


 

Työterveyslääkäriksi Yleisradioon Pasilan työterveysasemalle

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Yleisradioon Pasilan työterveysasemalle

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä. Tuemme lääkäreidemme ja muun henkilöstömme osaamista systemaattisella koulutusohjelmalla sekä erikoistuvien työterveyslääkäreiden koulutuksella.

Meillä voit toimia työterveyslääkärinä joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana. Meillä on työterveyshuollon koulutusoikeudet, joten voit hakeutua myös erikoistumaan meille.

Haemme henkilöä, jolla on aitoa intoa liittyä mukaan joukkoomme toteuttamaan maan parasta työterveyshuoltoa hyvässä työyhteisössä. Hyvässä ilmapiirissä ja osaavien tiimien kanssa työ on antoisaa.

ODOTAMME SINULTA:

  • työterveyslääkärin pätevyyttä
  • hyvää lääketieteellistä osaamista
  • dynaamista, eteenpäin katsovaa kehitysmyönteisyyttä
  • asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

TARJOAMME SINULLE:

  • monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan
  • moniammatillisen tiimin ja työyhteisön ja kollegan tuen
  • markkinoiden edistyksellisimmät työterveyshuollon palvelumallit
  • edistyneet digitaaliset työkalut
  • mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen
  • yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön.

Ota yhteyttä niin kerron sinulle lisää!

Yksikönjohtaja Maija Ruuti, 040-5653776, maija.ruuti@mehilainen.fi tai resurssipäällikkö Nicola Köhler-Lagerwall, 050-563 0116, nicola.kohler-lagerwall@mehilainen.fi

Mehiläisen yli 20 000 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Vuosittain saamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaasta yli 500 toimipisteessämme, etelästä pohjoiseen. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Yleisradion työpaikkavastaanotto Helsingissä sijaitsee Pasilassa, Yleisradion kampuksella (Huoltamon katutasossa). Tarjoamme vastaanottoja etäpalveluna sekä kivijalassa. Yleisradion työpaikkavastaanotolla Helsingissä palvellaan ainoastaan Yleisradion henkilökuntaa. Toimipisteessä tarjotaan työterveyshuollon ennaltaehkäisevät palvelut sekä akuutin sairaanhoidon palvelut. Kaikki asiointi tapahtuu ainoastaan ajanvarauksella.
Uutiskatu 7 A
00240
Helsinki

Lisätietoja

Köhler-Lagerwall, Nicola
nicola.kohler-lagerwall@mehilainen.fi


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال