Yleislääkäri Hämeenlinnaan vankisairaalaan [Finland]


 

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Hämeenlinnan vankisairaalaan YLEISLÄÄKÄRIÄ 1.8.-31.12.2023 + mahdollisesti 31.3.2024 saakka. Työsuhde on osa-aikainen 4 pv/vko ja on joustavasti sovittavissa.

Yleislääkärin työ vankiloiden poliklinikoilla on vaativaa, mutta mielenkiintoista ja erittäin hyvin palkattua. Haettavalta lääkäriltä toivotaan kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä sekä jämäkkää työotetta. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare. Työpaikan osoite on: Pikku-Parolantie 7, 13100 Hämeenlinna.

Työolot on järjestetty turvallisiksi tiukoilla turvatoimilla. Mehiläinen toimii työnantajana ja tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä!

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Pikku-parolantie 7
Pikku-parolantie 7, 13600 Hämeenlinna, Finland

Directions
View larger map

Keyboard shortcuts
Map data ©2023
Terms of Use
Report a map error
Lisätietoja
Ahonen, Alina
0406203623
Alina.Ahonen@mehilainen.fi


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال