Sosiaaliohjaaja [Finland]


 

$ads={1}

Tunnisteet
  • Määräaikainen työsuhde
  • Sijaisuus
Keskinen suurpiiri, Arabianranta, Leikkipuistoyksikkö Kallio-Pasila-Vallila
(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
Haku päättyy 31.8.2023 16:00
Palkka 2 599,52 euroa/kk
Palvelussuhde 11.9.2023 - 30.6.2024
Osoite Arabiankatu 1 A 00560 Helsinki
Julkaistu 18.8.2023 16:00
Työavain KASKO-02-1560-23

Leikkipuisto Arabia etsii uutta innostunutta sosiaaliohjaajan ja tiiminvetäjän sijaista joukkoonsa - tulisitko meille työkaveriksi?

Leikkipuisto Arabia sijaitsee Arabianrannassa. Leikkipuisto Arabian sijainti Helsingin kantakaupungissa mahdollistaa monipuolisen toiminnan järjestämisen Helsingin keskustan monipuolisiin retkikohteisiin muun muassa koululaisten iltapäivätoiminnassa. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja innostuneen työyhteisön; saat työllesi kollegiaalista tukea.

Leikkipuistot tarjoavat turvallisen ajanviettopaikan ja monipuolista toimintaa vauva- ja lapsiperheille sekä koululaisille.

Aamupäivisin järjestämme ohjattuja tuokioita valloittaville vauvoille ja touhukkaille taaperoille. Lasten ja huoltajien yhteiset hetket musisoinnin, taiteilun, liikunnan ja leikin merkeissä ovat merkityksellinen osa perheiden elämää. Avoimen varhaiskasvatuksen palveluihin kuuluu myös kerhot 2-4-vuotiaille, vauvaperheohjaus sekä erilaiset toiminnalliset ryhmät huoltajille ja lapsille. Toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Iltapäivisin leikkipuistossa järjestetään koululaisten iltapäivätoimintaa. Iltapäivätoiminnassa energisillä koululaisilla on mahdollisuus ohjattuun leikkiin, liikkumiseen, pelaamiseen ja ulkoiluun sekä kavereiden tapaamiseen ja rentoutumiseen. Toiminnassa korostuu lasten osallisuus: lapset ovat aktiivisesti mukana järjestämässä ja toteuttamassa yhdessä suunniteltuja aktiviteetteja.

Tässä työssä pääset hyödyntämään sosiaalipedagogista osaamistasi. Olet tärkeässä roolissa lapsen oppimisen polulla. Kohtaat moninaisia perheitä ja osaltasi tuet perheiden kasvatustyötä. Työtä tehdään ennaltaehkäisevällä työotteella.

Arvostamme osaamistasi lapsen osallisuuden vahvistamisessa. Tämä tehtävä sopii sinulle, jos työskentelet mielelläsi ihmisten parissa, ja läsnäoleva vuorovaikutus on vahvuutesi!

Sosiaaliohjaajan tehtävässä:
  • toimit toimipisteen tiiminvetäjänä ja ohjaat toiminnan pedagogista suunnittelua ja toteuttamista.
  • rakennat lapsia ja perheitä osallistavaa yhteisöllistä toimintakulttuuria yhdessä tiimisi kanssa.
  • kehität ja arvioit toimintaa yhdessä työyhteisösi ja asiakkaiden kanssa.
  • annat perheille palveluneuvontaa ja ohjausta palvelujärjestelmän osalta.
  • toimit verkostoissa ja monialaisessa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Kaupungin palveluverkon tuntemus onkin tässä työssä eduksi.

Olemme saaneet vuoden 2022 Kunta10-kyselyssä erinomaiset tulokset: työ koetaan palkitsevana ja mielekkäänä, työyhteisö on yhteistyökykyinen ja valmentavasta johtamisesta. Toimintakulttuuri on myös koettu avoimeksi sekä innostavaksi ja lisäksi autamme toisiamme onnistumaan yhdessä.

Meillä työn tekemistä sujuvoittaa säännöllisesti järjestettävät työpaikka- ja tiimikokoukset. Onnistunut perehdytys on meille tärkeää ja perehdytämme sinut suunnitelmallisesti osana työtä.

Helsingin kaupungilla on monipuoliset henkilöstöedut: saat etuja ja alennuksia mm. joukkoliikenteestä ja pyöräilystä, museoista, teatterista sekä liikuntapalveluista. Lisäksi Helsingin kaupungilla on käytössä palkitsemisjärjestelmä, jossa hyvä työsuoritus voi näkyä kertapalkkiona.

Leikkipuisto Arabiaan pääsee hyvin ratikalla ja bussilla, joten kulkeminen myös muualle kaupunkiin on sujuvaa.

Innostuitko? Jätä hakemus, ja tule mukaan toteuttamaan elämyksellisiä hetkiä Helsingin lapsiperheille!

Työn aloitus 11.9.2023 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntautuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi sosionomi(AMK) (laki 272/2005 6 §).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Johtava leikkipuisto-ohjaaja Hannele Oja
09 310 75093
hannele.oja@hel.fi

https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/leikkipuisto-arabia
(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
Share in Facebook(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) Share in Linkedin(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) Share in Twitter(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) Sähköposti(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال